Όλες οι κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Είστε εδώ : Αρχική σελίδα> Σχετικα με εμάς

Εταιρικό Προφίλ

Hunan Anteyou Electromechanical Equipment Co., Ltd  ιδρύθηκε το 1991. Είναι γνωστός κατασκευαστής σετ γεννητριών ντίζελ στην Κίνα. Έχει επικεντρωθεί στην έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις σετ γεννητριών ντίζελ για περισσότερα από 30 χρόνια. Η εταιρεία έχει την έδρα της στην πόλη Τσανγκσά, επαρχία Χουνάν και η παραγωγική της βάση βρίσκεται στην επαρχία μηχανολόγων και ηλεκτρολόγων μηχανικών --- Jiangsu. Διαθέτει περισσότερους από 50 υπαλλήλους σε τμήματα παραγωγής, τεχνολογίας, ποιοτικής επιθεώρησης, πωλήσεων και διεθνούς εμπορίου, με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 1,000 μονάδων. Είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Έχουμε τη δική μας επωνυμία --- Antyo Generator, η οποία κυρίως παράγει και πουλά συνηθισμένα, αυτόματα, αθόρυβα, χαμηλού θορύβου, συνδεδεμένα στο δίκτυο πολλαπλών μονάδων, φορητές γεννήτριες ηλεκτροπαραγωγής. Ο κινητήρας ντίζελ επιλέγει εγχώριους και εισαγόμενους κινητήρες σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών και είναι εξοπλισμένος με γεννήτριες υψηλής ποιότητας για να παρέχει επαγγελματικές λύσεις ισχύος. Υπάρχουν πολλές μάρκες γεννητριών ντίζελ για να διαλέξετε, όπως Cummins, Perkins, Volvo, Weichai, Yuchai, Shangchai κ.λπ. Διαθέτει πιστοποιήσεις ISO9001-2000, CE και άλλες διεθνείς αρχές και πιστοποιήσεις συστημάτων ποιότητας.

Οι γεννήτριες χρησιμοποιούνται ευρέως σε ορυχεία, τράπεζες, νοσοκομεία, ναυπηγεία, τηλεπικοινωνίες, παραγωγή πετρελαίου, πολυώροφα κτίρια, κατασκευές πεδίων και άλλα πεδία ή χρησιμοποιούνται ως εφεδρικές πηγές ενέργειας. Τα σετ γεννητριών ντίζελ Antyo έχουν δημιουργήσει καλή φήμη μεταξύ των πελατών με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Ρωσία.

- ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

bt
bt
bt